DJI NEO

199,00

Beschrijving

DJI Neo

De DJI Neo is DJI’s nieuwste en meest compacte drone, gemaakt om al jouw dagelijkse momenten vast te leggen in schitterende 4K-kwaliteit. Deze drone, klein genoeg om in je handpalm te passen, biedt niet alleen indrukwekkende beeldkwaliteit, maar ook slimme bedieningsopties en een soepele vliegervaring — perfect voor zowel beginners als gevorderden.

Camera

Met de DJI Neo leg je stabiele beelden vast in 4K Ultra HD dankzij de 1/2-inch beeldsensor. Zelfs bij weinig licht blijven je opnamen helder en gedetailleerd. Of je nu foto’s maakt van 12MP of video’s in 4K/30fps, je bent verzekerd van haarscherpe kwaliteit. Geavanceerde stabilisatietechnologieën zoals RockSteady en HorizonBalancing zorgen ervoor dat je beelden vloeiend blijven, zelfs bij hoge snelheden of in de wind. En met slimme functies als AI Subject Tracking en zes QuickShots-modi (zoals Dronie, Cirkel en Helix) kun je eenvoudig creatief aan de slag.

Overige Specificaties

De DJI Neo blijft stabiel in de lucht dankzij geavanceerde positioneringssystemen, zoals infrarood en monoculaire zichtpositionering. Zelfs bij windkracht tot Niveau 4 vliegt hij betrouwbaar. De volledig beschermde propellers maken veilig vliegen mogelijk, zowel binnen als buiten, zelfs in kleinere ruimtes.

Met 22GB intern geheugen kun je tot 40 minuten aan 4K-video’s opnemen, genoeg om al je avonturen vast te leggen. Opladen is eenvoudig met de ingebouwde Type-C poort, of kies voor de optionele Twee-Weg Oplaadhub om tot drie batterijen tegelijk op te laden. De maximale vluchttijd van 18 minuten biedt voldoende tijd om elk moment te vangen.

De DJI Neo kan op verschillende manieren worden bediend: met je stem, via de mobiele app, of met traditionele RC-controllers. Voor een nog intensere vliegervaring kun je hem combineren met de DJI Goggles 3 , RC Motion 3 of de FPV remote ontroller 3 , waarmee je tot 10 kilometer video-overdracht kunt bereiken.

De DJI Fly-app maakt het eenvoudig om je opnamen te bewerken en te delen. Voeg met één druk op de knop Glamour Effects toe voor een extra dimensie aan je beelden, en maak gebruik van de One-Tap Edit-functie om snel professioneel ogende video’s te maken zonder dat je bestanden hoeft te downloaden.

In de doos

  • 1x DJI Neo-drone
  • 1x DJI Neo Intelligent Flight Battery
  • 1x DJI Neo Propellerafscherming (paar)
  • 1x DJI Neo Reservepropellers (paar)
  • 4x DJI Neo Reserveschroef voor propeller
  • 1x Schroevendraaier
  • 1x DJI Neo Gimbalbeschermer
  • 1x PD-kabel van type C naar C
  • 1x Documenten (Snelstartgids, Veiligheidsrichtlijnen en stickers met DJI-logo)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJI NEO” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *